קריסטלים לעבודה על צ'קרת הלב


קריסטלים לעבודה על צ'קרת הלב

קריסטלים הם מינרלים, אבנים, בעלות תדר ייחודי שמשפיע היטב על הגוף האנושי שלנו. כל אחת משבע הצ'קרות המוכרות ניתן להחזיר לאיזון על ידי שימוש בקריסטלים (לא שזו חוכמה גדולה, עד שלא יווצר מצע איכותי לשינוי תדר עמוק ואמיתי, כל מה שנשנה יחזור לעצמו במהירות…).

כמטפלים – וגם כהולכים בדרך שרוצים לקחת אחריות על המסע של עצמם, נחמד לדעת שפרט לעבודת מודעות וצמיחה רוחנית, אפשר להשתמש בקריסטלים, על מנת לייצר שינוי בתדר הצ'קרה, להחזיר אותה לאיזון, ולהקל על עצמנו.

ממגוון הנושאים שאפשר לדון בהם כשאנחנו מתבוננים בשינוי שקריסטלים יכולים לעזור לנו להשיג, בחרתי לדבר היום דווקא על צ'קרת הלב, אולי כי היא אחת הצ'קרות הנפוצות לעבודה אנרגטית אצל נשים, אולי כי דווקא שם יש סוג של אתגר עם קריסטלים, שלא יבואו חזק מדי ולא חלש מדי. אז הנה לפניכם, כמה תובנות בנוגע לעבודה אנרגטית עם קריסטלים על צ'קרת הלב

איזה קריסטלים יהיו טובים לי?

קל לזהות קריסטלים שמתאימים לכל צ'קרה, לפי הצבע שלהם. הקריסטלים שיתאימו לעבודה על צ'קרת הלב הם הורודים והירוקים, כאשר קיים הבדל בין הורודים לירוקים, הורודים טובים לעבודה בינאישית, על פתיחת הלב ביחס לאדם שאנחנו מנהלים איתו מערכת יחסים, בעוד הירוקים יעזרו לנו לגלות אמפתיה לאנשים חולפים בחיינו (וטובים לחיזוק אצל אחיות, מורים, נותני שירות, וכדומה).

בדרך כלל העבודה ה"ירוקה" של צ'קרת הלב לא מאוד מאתגרת. דווקא העבודה ה"וורודה", הבינאישית, שלי עם בן הזוג שלי, אמא שלי, הבת שלי, וכדומה – שם אני מאבדת שליטה, שם אני צריך עזרה, שם יעזור לי הקריסטל – ולכן כדאי שנשים לב במיוחד לקריסטלים הוורודים.

כמובן שיש רוז קוורץ. חווייתי מהרוז קוורץ היא שהיא עדינה מאוד, והשפעתה מתחוללת לאט – לאט מדי. התובנה שלי היא שכלים שעוברים שימוש יתר מאבדים מהכוח שלהם. כך הדבר בנוגע לרוז קוורץ (וגם רסקיו, ועוד כלים שנשחקו מרוב שימוש). אז לא אמליץ לאף אחד על רוז קוורץ. השינוי שהיא מסוגלת להביא במרבית המקרים קטן מדי.

עוד אבנים שיהיה מעניין לעבוד איתם על צ'קרת הלב – אופאל (נשית, נעימה, פעלתנית, מלכותית, מעוררת ומרימה את התדר של צ'קרת הלב); עץ מאובן (Petrified Wood) (אבן מ-ה-מ-מת בעלת תכונות ייחודיות של חיבור והשרשה באופן נשי ועדין); קורל (אלמוג) (שהיא בכלל חזקה בלחבר אותנו לאלמנט המים שלנו, אל הרגש שלנו – על הטוב והרע שבזה); רודונייט (המקרקעת, המפעילה, והמקשרת בין צ'קרת הלב לצ'קרת מקלעת השמש, המבטאת ביטחון עצמי ואגו); ורודוקרוסייט (המבצעת סוג של התמרה של ורוד, למקום אלוהי, אך אינטנסיבי).

חשוב לבחור קריסטלים ממקום אינטואיטיבי, מרוכז, ופנוי – גשו לחנות הקריסטלים, איחזו בכל אבן שאתם שוקלים לרכוש, ובידקו איזו מהאבנים עושה נעים, זורמת טוב עם הקצב הטבעי שלכם. אבל שונה מדי מכם לא תביא שינוי. האבן חייבת להרגיש לכם נעים, למשוך אותך, להיראות מתאימה.

מה עושים עם הקריסטל, אחרי שהוא כבר אצלי?

לפני תחילת עבודה עם קריסטלים, ממש חשוב לטהר אותם. קריסטלים הם ייצורים בני מיליוני שנים, שעברו הרבה בחיים. על מנת לנקות את התדר שלהם ולאפשר להם להתפנות לעבודה איתכם – חשוב מאוד לנקות את האבן ולטהר אותה. עוד על טיהור קריסטלים.

אחרי שהקריסטל מטוהר, כל מה שצריך לעשות הוא לשהות במחיצתו. אפשר לשים אותו קרוב לצ'קרת הלב (תלוי על שרשרת, בכיס, או אפילו מודבק לעור עם דבק נייר). אפשר למדוט איתו ולתת לתדר שלו להתפשט בגופנו, ואפשר לישון כשהוא מתחת לכרית. חשוב להיות קשובים מאוד לתגובת הגוף והנפש לקריסטל – לפעמים הקריסטל פשוט לא מתאים, מכל מני סיבות, וההרגשה או לא נעימה, או שממש מתחילה פריחה בעור וכולי. במקרים כאלה – לא לאתגר את עצמך. כדאי להפסיק את השימוש בקריסטל ולמצוא אחד שלא יעורר תגובות של קונפליקט (על מנת שתתרכזו בעבודה עצמה ולא בהתאמה לתדרי הקריסטל… כדי שהקריסטל ישרת אתכם ולא ההיפך…)

בהצלחה

WhatsApp chat